Sparta

Ben je er nog niet helemaal uit welke fiets je wilt? Breng dan een bezoek aan onze winkel. Als Sparta dealer hebben wij veel kennis in huis en kunnen wij je een passend advies geven. Heb je je oog al laten vallen op een bepaald model? Wij kunnen altijd ook direct Sparta fietsen bestellen, professioneel rijklaar maken en service verlenen wanneer dit nodig is.

onze prijswinnende e-bikes

Geniet in stilte van iedere stadsrit of toertocht

“M7s Ltd is een e-bike met een krachtige Shimano Steps motor. Dit maakt dat de fiets zeer vloeiend schakelt en prettig aanvoelt. “

De M7s Ltd is een e-bike met een krachtige Shimano Steps motor. Dit maakt dat de fiets zeer vloeiend schakelt en prettig aanvoelt. Dankzij het uitgekiende ontwerp is de M7s Ltd zeer veelzijdig. En daardoor geschikt voor vrijwel elke denkbare stadsrit of toertocht. Bovendien kun je de ondersteuning eenvoudig bedienen met het overzichtelijke display. De M7s Ltd is voorzien van een geveerde voorvork en geveerde zadelpen voor extra comfort. Met de Shimano Nexus 7 versnellingen kan altijd het juiste tempo gevonden worden.

De ANWB Fiets Select winnaar 2018 met automatisch schakelen

“De testwinnaar is de Sparta M8s Ltd Di2. Een bijna perfect afgewerkte, zeer stabiele fiets, met automatisch schakelen, afneembaar display én krachtige, aangename ondersteuning.”

De M8s Ltd Di2 combineert de krachtige Shimano Steps middenmotor met automatisch of handmatig schakelen, je kiest dus wat je wilt. De slimme schakelsoftware zorgt ervoor dat de motor precies op tijd schakelt zodat je lekker vloeiend doortrapt. De ondersteuning en de versnellingen bedien je eenvoudig via de handige stuurbediening. 

E-bike van het jaar 2018!

De R5Te is een comfortabele e-bike met achterwiel motor met geïntegreerde versnellingen

De R5Te is een comfortabele e-bike uit de Sparta collectie die jou tijdens je fietstochten optimaal laat genieten van je rit. De achterwielmotor zorgt voor een natuurlijk ‘duwtje in de rug’ tijdens het fietsen en is bovendien geluidsarm! Voor een extra boost is deze fiets uitgerust met een handige gashendel. Dankzij de 5 versnellingen die geïntegreerd zijn in de motor kun je altijd op jouw gewenste trapfrequentie fietsen. Op het via je stuur bedienbare LCD-display kun je altijd je snelheid en accustatus zien. De accu is uitneembaar uit je frame en dus overal op te laden.